VVE = kans voor HorsemenCare

Dankzij de inspanningen van Robert van Claasen Coatings is een toonaangevende VVE Management partij bezocht die meer dan 1,000 Verenigingen voor Eigenaren (VVE) als klant heeft. Deze is zeer geïnteresseerd in de oplossingen van HorsemenCare. Opvallend: ze willen nog voor de winter aan de slag. Kijk, dat is met recht het ijzer smeden als het heet is. En heet is het.

Professioneel en betrouwbaar vastgoedbeheer is een absolute vereiste voor de kwaliteit en de continuïteit van uw Vereniging van Eigenaars. Het beheer van een VvE vergt immers meer dan goede bedoelingen: het is een vak dat 100% focus vereist.

Er zijn vele honderden VVE’s in Nederland. Door middel van de periodieke voorschotbijdragen aan de VvE worden o.a. reparaties, schoonmaakwerkzaamheden, verzekeringen en liftonderhoud betaald.Naast het dagelijkse onderhoud is het verplicht, dat een VvE anticipeert op toekomstig (groot) onderhoud. Op basis van een meerjarenonderhoudsplan kan inzichtelijk gemaakt worden wat de kosten in de toekomst zullen zijn. Aan de hand van dit plan dient een reservefonds te worden aangelegd, waaruit op termijn het (groot) onderhoud kan worden betaald.

Een goed onderhouden gebouw zorgt ervoor dat de waarde en de verkoopprijs van de appartementen zo gunstig mogelijk blijft. Bovendien is het een stuk prettiger wonen in een goed onderhouden appartementencomplex. Daar hoort HorsemenCare nadrukkelijk bij.

Deze week in beeld:

Groot Hoogelande in Wassenaar. Een prestigieus project dat door de befaamde architect Sjoerd Soeters is neergezet. De oude Menken melkfabriek is nu thuis voor mensen die kwaliteit en stijl waarderen. Een target voor Horsemencare.

Ter voorkoming van misverstanden: Guido Pattyn gaat deze week ter plaatse samen met het VVE Management bekijken in hoeverre HorsemenCare inderdaad geschikt is. Maar deze target geeft nadrukkelijk aan dat het feit dat er zeer serieuze interesse is, deze doelgroep voor ons buitengewoon interessant is.

Wij houden u op de hoogte en willen maar zeggen: probeer juist nu met een VVE Management Partij in contact te komen.

 

Molded crown from the the top crown mounted having a azure as being a design, your crown by the 18 karat increased E platinum to generate, could be the whole idea from the enjoy the completion. When the view on the chain as well as change time, the actual the queen's should be unscrewed, this time the actual top is like www.replica-watches.is the existing clock together with the sequence associated with basic. For the chain or following adjustment, the particular the queen's which has a nice "click" appear in situ.Watch with vibrant violet crocodile buckskin band, with 18 karat rose Okay rare metal switch buckle hold, simple to use cozy.