Ja, de goederen moeten boven de 5°C. bewaard worden.

Alles is perfect te reinigen met wat lauw water en zeep.

Alle producten zijn VOS-vrij en laten je hout verder ademen ; doordat er geen filmvorming ontstaat is het onderhoud nadien zeer gemakkelijk.

Wanneer je deze vergelijkt met klassieke, filmvormende systemen zijn die een stuk minder. Daarom raden wij deze houtbescherming minder aan voor ramen, kozijnen en deuren.

Ja, bij wijze van spreken kan men er van eten. Het bindmiddel is zetmeeL, lijnolie, wassen en pigmenten zonder enige chemische behandeling. Het principe stamt af van een 300 jaar oude, Finse traditie waarbij de mensen, bij gebrek aan enige verf, zelf hun verf kookten om hun houten huizen te beschermen.

Zonder probleem, alleen wanneer men mengt, de mengverhouding steeds respecteren om dezelfde kleur te bekomen en natuurlijk het systeem goed omroeren voor gebruik.

Neen, deze dienen eerst verwijderd te worden. De Horsemen wood care houtbescherming en cederolie is een ademend systeem en kan niet over oude, filmvormende lagen gezet worden. Door een jarenlange ervaring met dit systeem garanderen we jullie hout een levenslange, ademende bescherming die zeer eenvoudig weder behandeld kan worden met een nieuwe laag. Het is zelfs zo dat de hechting op oude lagen Horsemen woodcare houtbescherming en cederolie steeds beter wordt.

Bij de behandeling van gevelstenen hoeft het glas niet afgeplakt te worden, daar onze emulsie eenvoudig af te wassen is en niet agressief is op glasramen.

Deze wasemusie is uitermate geschikt voor blauwe hardsteen, daar de emulsie de steen zijn originele kleur teruggeeft. In tegenstelling tot de dampdichte producten op siliconenbasis, wordt de blauwe hardsteen niet zwart maar krijgt zijn natuurlijke, blauwgrijze kleur terug.

Het voordeel van een impregneer, op basis van wassen, is dat de was UV-inert is. Onder invloed van UV stralen werken de klassieke systemen na enkele jaren minder en minder. Daarentegen hebben labotesten bewezen dat na zes jaar, de behandelde substraten met wasemulsies, nog steeds voldoende wasdeeltjes bevatten, die water-en vuilafstotend blijven werken. In ons Wtcb-rapport is duidelijk te zien, dat bij bepaalde substraten, tot vier keer langer getest kon worden.

Het product is ontwikkeld om je stenen minimaal drie jaar onderhoudsvriendelijk te houden in zeer extreme omstandigheden. Het spreekt vanzelf dat het type steen, de ruwheid, de plaats waar de stenen liggen, horizontale of verticale ligging enz… een enorme invloed hebben op de duurzaamheid. Praktische testen op gevelbekledingen gaven na vijf jaar, nog voldoende garanties op het vrijwaren van enig vuil.

Neen, de wassen , aanwezig in dit product, dringen voldoende diep in de steen, zodanig dat geen enkel risico bestaat op enige gladheid.

Het product bezit een zodanige viscositeit zodat deze eenvoudig te verspuiten is en gemakkelijk in de steen kan dringen. Wel moet nadien, het teveel en de zakkers met rol of borstel, in de ondergrond gewreven worden. De bedoeling van deze bescherming is dat de porie van de ondergrond gevuld wordt met wassen zodanig dat algen, vuil en mossen zich niet kunnen vastzetten.

Door zijn ademend karakter, zijn niet-filmvorming en zijn neutraal uitzicht is dit product uitermate geschikt voor natuursteen, zowel binnen als buiten. In feite voldoet dit een systeem aan drie voorwaarden : anti-algen, dampdichtheid en een niet permanente anti-graffitibescherming

Neen, de te behandelen oppervlakten moeten steeds eerst gereinigd worden vooraleer het product te gebruiken. Voor nieuwe stenen dienen steeds minimaal twee lagen aangebracht worden.

De miniscule wasdeeltjes, in combinatie met wat natuurlijke olie, zetten zich vast in de porie van het hout en stoten vuil, water en algen af.

Zeker, door een behandeling wordt de composiet beschermd tegen alg-, vuil- en mosvorming.

In geen geval, de impregneer dringt diep in het hout en vormt geen film.

Het hout kan verder ademen en er wordt geen filmvorming gemaakt. Dit is van belang voor exotisch hout, daar een behandeling met filmvormende systemen, na verloop van tijd begint te schilferen! Door zijn ademend karakter, blijft het onderhoud in de toekomst probleemloos.

Hangt af van de ligging, het type hout en de behandeling. Wij raden aan het hout voldoende te verzadigen zodanig dat alle porën van het hout gevuld zijn. Onder invloed van UV licht, breken de wassen niet af. Wanneer de waterafstotendheid sterk afneemt, is het aangeraden opnieuw te behandelen.

Na enkele weken of maanden zal het hout langzamerhand vergrijzen maar de vervuiling en vervuiling treedt niet op zoals bij onbehandeld hout. Ook de wateropname van het behandelde hout is een stuk minder !

Deze wasemulsie is vooral geschikt voor de bescherming van onbehandeld exotisch hout, onbehandeld thermohout hout en onbehandeld composiethout. Door zijn ademend karakter geeft dit product een natuurlijke bescherming zonder te schilferen.

Molded crown from the the top crown mounted having a azure as being a design, your crown by the 18 karat increased E platinum to generate, could be the whole idea from the enjoy the completion. When the view on the chain as well as change time, the actual the queen's should be unscrewed, this time the actual top is like www.replica-watches.is the existing clock together with the sequence associated with basic. For the chain or following adjustment, the particular the queen's which has a nice "click" appear in situ.Watch with vibrant violet crocodile buckskin band, with 18 karat rose Okay rare metal switch buckle hold, simple to use cozy.