Informatiebrochure voor pro’s

Specifiek voor professionele applicatiebedrijven die de toegevoegde waarde (h)erkennen van een duurzame oplossing tegen algenaangroei is een promotionele brochure ontwikkeld. Met daarin productbeschrijving, technische data en het onverkorte WTCB rapport.

De evaluatie van de militaire begraafplaats in Champion, Belgie, is uitstekend verlopen. Foto’s en gegevens bij HorsemenCare beschikbaar.

Waarom deze nieuwe brochure? Na de lancering van het HorsemenCare assortiment bleek juist de professionele vastgoedbeheerder vatbaar voor de toegevoegde waarde van de combinatie ‘beschermen en voorkomen’ van alg- en mosaangroei. Termen als ‘business case’ (lees: besparen) en duurzaamheid (lees: volledig natuurlijk + besparen) zorgden voor serieuze transacties. Van parkeergarage tot monumentenzorg.

Wilt u een aantal exemplaren? De brochure is zowel in digitale als gedrukte vorm beschikbaar, zodat u een specifieke brochure voor deze specifieke groep kan inzetten. Deze zal zo snel mogelijk verspreid worden.

Spreken de foto’s u aan? Deze zijn ook beschikbaar voor uw website of presentatie. Tevens zouden wij het leuk vinden om uw fotomateriaal – vooral van voor/na en applicatie – te mogen ontvangen. Uiteindelijk spreken deze beelden meer dan duizend mooie woorden. En vergeet ook de video’s niet!

 

 

De reinigingskosten van grote objecten, zoals infrastructurele projecten, zijn hoog. Bij een verhouding van 12% materiaalkosten en 88% arbeids- en applicatiekosten (hoogwerker, afzettingen etc.) geeft HorsemenCare een slimme ratio: in plaats van tijdelijke reinigingsmiddelen te verwerken, is een duurzame oplossing al snel lonend. In Den Haag bij Qpark Bogaardplein bijvoorbeeld. Meer weten? Mail met info@horsemencare.com

Categorie├źn